Oefenprogramma’s

Fysiotherapie is niet alleen maar afwachten tot de therapeut u beter maakt. U zelf heeft een groot aandeel in de aanpak van uw klachten. Daarom vinden wij een passend oefenprogramma belangrijk.

Als u van uzelf weet dat het met de discipline van het oefenen soms wat tegenvalt kunnen wij gebruik maken van onze therapeuten die zeer ervaren zijn in het maken van oefenprogramma’s en de diverse cursussen van de beroepsgroep hebben doorlopen. Zij maken op wens een 1 op 1 programma met het programma PhysioTools.

Vraag Andre Stroet, officieel geregistreerd NVFS sportfysiotherapeut, MSc

Voor patienten die lijden onder COPD, vaatlijden, diabetes of a-specifieke rugklachten neem contact op met Robbie Goossensen die door de beroepsgroep gekwalificeerde beweegprogramma’s aanbiedt.

Onze fysiotherapeuten zijn allen BIG geregistreerd, zijn aangesloten bij het KNGF en geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister.

Seniorenfitness? Vraag naar Simone Bruins.

Komen we er echt niet uit dan maken wij graag gebruik van onze ketenpartners van Sportfit Waanders, of het nou gaat om een fitness programma of om een Personal Trainer!

Waarom elders shoppen, als u voor het zelfde geld echte kwaliteit kunt krijgen?